Uw Plavuizen tegels laten leggen door Nijland

Op deze pagina vindt u meer informatie over vloeren, wandtegels, (glas)mozaïek en plinten.

Neem contact met ons op

Plavuizen Vloeren

Plavuizen Vloertegels zijn in vele maten verkrijgbaar. Op dit moment ligt vooral de nadruk op tegels van groot formaat. Denk aan 60x60 cm, 75x75 cm, 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm of 60x120 cm. Het betreft hier vooral de grijze/antracietkleurige plafuizen tegels met of zonder natuursteenlook, maar andere kleuren zijn er natuurlijk ook. De eyecatchers van dit moment zijn de houtlook-tegels, die erg variëren in maat, kleur en print. Met de huidige techniek zijn de houtlook-tegels bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Veelvoorkomende maten zijn: 20x80 cm, 100x20 cm, 120x30 cm, 150x40 cm en 170x40 cm. Merken die wij onder andere voeren zijn: Castelvetro, V&B, Marazzi, Peronda, Giavelli, Mosa en Grespania.

Neem een kijkje in de showroom

Wandtegels

Wandtegels zijn er in alle soorten en maten, maar ook in verschillende afwerkingen. Op dit moment zijn vooral de grote en lange tegels in trek, zoals 30x90 cm of 45x100 cm. Afwerkingen zijn er in vele variëteiten. Merken die wij onder andere voeren zijn: Buchtal, Marazzi, V&B, Venis, Grespania en Mosa.

Vraag naar de mogelijkheden

(Glas)mozaïek

Het woord zegt het al: glastegels maar dan in een kleine vorm. Zowel rond, vierkant als ovaal, er is van alles mogelijk. Daarnaast is glasmozaïek er in bijna alle kleuren. Merken die wij leveren zijn onder andere: Sicis, Vidrepur en Mosaico. In een badkamer/toilet geeft het gebruik van glasmozaïek net dat beetje extra.

U kunt ook kiezen voor een tegelmozaïek of aluminiummozaïek. Deze mozaïeken zijn vaak op matjes van 30x30 cm verkrijgbaar. De mozaïeken zijn leverbaar in vele kleuren, bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer- of wandtegels. Zo kan er een mooie combinatie worden gemaakt voor in bijvoorbeeld een badkamer. Deze mozaïeken zijn praktisch in een douchehoek, door het kleine formaat kan er een goede afschot verkregen worden. Tot slot hebben de meeste mozaïeken een goede antislipwerking.

Neem contact op

Plinten

De randafwerking van de vloer. Niet iedere fabrikant van vloertegels kan standaardplinten leveren bij de vloer. Geen probleem bij Nijland Tegels & Natuursteen, wij kunnen van alle vloertegels plinten laten zagen en afwerken. Of u nou een rechte afwerking wilt of een afgeronde afwerking, alles is mogelijk. Hebt u een tegel van 100 cm lang, dan kunnen we plinten maken van ook 100 cm lang. Een keramische plint heeft als voordeel dat de muur niet beschadigt met stofzuigen en/of dweilen van de vloer. Uiteraard leveren we ook plinten in MDF.