RAW Stones 

Een handgemaakt meubelstuk, een fraai schilderij, een prachtige bouwstijl…….. je herkent er de passie en liefde voor detail van een vakman in. Ook RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, hierdoor zijn onze vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product.


Onze klanten begrijpen dit, zij ervaren dagelijks de unieke, warme sfeer én het prettige gebruik van onze producten die zij niet alleen binnen, maar inmiddels ook buiten toepassen. Onze interieur – en exterieurlijn sluiten prachtig op elkaar aan en brengen een unieke sfeer, die een aangename rust uitstraalt.

 

Bij ons in de showroom is RAW Stone breed neergelegd om het product mooi te presenteren. Kom dus snel langs!

Wat maakt RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. 

 

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

Abbey's

Abbey’s variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd. O.a. wildverband of halfsteens. 

 

Afmetingen Abbey’s o.a. (maten variëren altijd):
–        Breedte vanaf 40cm tot 95cm
–        Lengte variërend van 25cm tot 115cm

Terpstra’s zijn afdrukken van originele kasseien. Ook bekend onder de naam Kinderkoppen. In varierende afmetingen worden de Terpstra Stones geleverd.

 

Afmetingen Terpstra’s:
–        Breedte van 9cm tot 14cm
–        Lengte van 17cm tot 22cm

Terpstra's 

Waaltjes 

Waaltjes zijn een vaste maat van 5 x 20cm.

Triple & Trapist
Beide uitvoeringen vertegenwoordigen de strakkere lijnen in onze collectie en bestaan uit banen welke in verschillend verband gelegd kunnen worden. Juist daardoor zal er altijd een uniek patroon ontstaan. De Triple bestaat uit drie verschillende maten en de Trapist heeft één maat.

 

Afmetingen Triple (altijd ca. maten):
–        35 – 52 – 72cm
Afmetingen Trapist (altijd ca. maten):
–        60cm

Triple & Trapist

Specials

RAW Stones biedt u de unieke mogelijkheid om uw vloer door ons te laten personaliseren.

Met onze technologie, vakkennis en ervaring kunnen wij uw familiewapen, bedrijfslogo en allerlei andere afbeeldingen van persoonlijke aard in uw RAW Stones vloer aanbrengen. De mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd; van de Nederlandse Gulden (die wij in eigen huis maken) tot bedrijfslogo’s, stadswapens, en natuurlijk ons eigen RAW Stones logo.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom!

Contact
Nijland Tegels & Natuursteen-logo

Tegels en Natuursteen

Nijland Tegels & Natuursteen
Transportweg 7-10 
7007 CL Doetinchem

KvK: 09114619 

Contactgegevens

 0314 - 35 40 85

 nnv@xs4all.nl

Whatsapp: 06-19441668

Openingstijden

Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 16:00

Buiten openingstijden op afspraak.